Alla inlägg den 25 maj 2008

Av Schönning - 25 maj 2008 16:03

då jag inte fått tag i ronnie, nu så har jag beslutat mig för att följa alternativ 2, jag åker inte ner i morgon, utan berättar för min handledare om situationen och säger att jag sponsrar en ny resa ner nästa månad i stället..


Gårdags kvällen var riktigt konstig :S

nå kort tjej (mörkhyad började stalka mig å ha sig skit skumt :S )

iaf ja å flod var nere på bittens å tog en öl runt tolv tiden på natten då vi varit på fest hos denna filur "den konstiga tjejen" efter en stund ringde hon å fråga vart vi var osv, ja sa vart vi va å poff 2 sekunder senare stod hon där..

alltså läskig människa, så jag å flod sprang därifrån å ner på torget för han skulle hämta pengar vilket fall som helst..

sen träffade vi Yohanna på stan en gamal vän ja inte sett på typ 4 år xD ja förklarade situatinen med den där lille läskiga saken..

det första Yohanna gjorde när krypet kom till oss var att hon sa så här " Du ska ge fan i min pojkvän, jag vill inte att någon annan tjej ska komma i närheten av honnom när inte jag e där fattar du det?" å jag å flod vek oss dubbelt av skratt när krypet blev skit sne å börja gorma utavhelvete haha ;D tack för den räddningen yohanna :D!



hmm idag har vi bara tagit det lungt å sett på film i tovas lägenhet hela morgonen runt två tiden plocka mamma upp mig flod å Maria för vi skulle åka hem till utansjö, när vi väl var framma så insåg jag å flod att det var förbannat varmt ute så vi for iväg å köpte en pizza,

den var riktigt god faktiskt, sen gick jag hem från veda det e nån kilometer :P ruskigt varmt å skönt ute faktiskt :).

Nåja nu sitter jag här hemma igen, har precis packat upp min väska och ska slänga på mig tränings kläderna dags för jogging turen :)


i kväll har jag inte en aning om vad som händer men den som lever får se :)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards